Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sárgarépa, gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg sárgarépa
25 dkg gomba
1 dl kefir
1 tojás
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál finomliszt
1 teáskanál olaj
majoránna
bors


Elkészítés:
A répát és a gombát pucold meg, majd kockázd fel. A répát sós vízben főzd néhány percig, majd szűrd le, és hagyd lecsepegni. Egy pici olajon, fedő alatt párold meg a gombát, és szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a répához, és öntsd egy tűzálló tálba. A tojást a liszttel és a kefirrel keverd habosra, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majoránnával. Locsold rá a gombás sárgarépára, és sütőben süsd körülbelül 20 percig, míg meg nem pirul.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott almás-túrós » Olaszos rakott tészta » Sült gombás fánk » Rakott krumpli szalonnával
» Rakott szelet » Svédgomba (mikróban) » Rakott tészta egyszerűen » Sárgarépakrém másképpen
» Rakott édes-káposzta » Raguleves csiperkegombával » Mézes rakott » Gombatál
» Rakott káposzta juhsajttal » Gombás tofu rizzsel » Rakott zölborsó » Rakott zöldséges picikék


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.