Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sárgarépa, gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg sárgarépa
25 dkg gomba
1 dl kefir
1 tojás
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál finomliszt
1 teáskanál olaj
majoránna
bors


Elkészítés:
A répát és a gombát pucold meg, majd kockázd fel. A répát sós vízben főzd néhány percig, majd szűrd le, és hagyd lecsepegni. Egy pici olajon, fedő alatt párold meg a gombát, és szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a répához, és öntsd egy tűzálló tálba. A tojást a liszttel és a kefirrel keverd habosra, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majoránnával. Locsold rá a gombás sárgarépára, és sütőben süsd körülbelül 20 percig, míg meg nem pirul.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-meggyes rakott kifli » Sárgarépás!!! » Gombás csomagok » Gombás csirkecombok
» Almakrémleves sárgarépával » Gombás csirke 2 » Rókagombás cukkini » Tina féle rakott krumpli
» Csokis rakott babapiskóta » Rakott máj » Vendégváró rakott tojás » Francia Rakottkrumpli
» Meggyes rakott piskóta » Tejszínes-gombás szósz » Rakott tészta brokkolival » Erdei gombaleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.