Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sárgarépa, gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg sárgarépa
25 dkg gomba
1 dl kefir
1 tojás
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál finomliszt
1 teáskanál olaj
majoránna
bors


Elkészítés:
A répát és a gombát pucold meg, majd kockázd fel. A répát sós vízben főzd néhány percig, majd szűrd le, és hagyd lecsepegni. Egy pici olajon, fedő alatt párold meg a gombát, és szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a répához, és öntsd egy tűzálló tálba. A tojást a liszttel és a kefirrel keverd habosra, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majoránnával. Locsold rá a gombás sárgarépára, és sütőben süsd körülbelül 20 percig, míg meg nem pirul.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karalábés rakott hús » Gombás-húsos tortilla » Mákos sárgarépakenyér » Rakott túrós galuska
» Gombás pástétom » Barackos rakott csirkemell » Zöldséges rakott karaj » Gombás knédli
» Rakott karalábé rizzsel » Csokis rakott babapiskóta » Tejfölös gombás csirkecomb » Túrós rakott karfiol
» Tina féle rakott krumpli » Virslis rakott kelbimbó » Gomba pasteda » Sonkás-gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.