Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustban párolt karaj. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg karaj felszeletelve
1/2 l must
2 dl tejszín
1 nagy fej vöröshagyma
ételízesítő
feketebors
1 kávéskanál mustár
1 dl olaj

Elkészítés:
A karaj mindkét oldalát bedörzsöljük ételízesítővel. Kevés hevített olajon a szeletelt vöröshagymával együtt előpirítjuk. Felöntjük musttal, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk. Ízesítjük közben mustárral, borssal, ételízesítővel ha sótlan. Befejezés előtt a tejszínt ráöntjük és mártássűrűségűre forraljuk. Csőtésztával finom.

Tanácsok:
Pikáns mint a vadas!!! Nálunk nagy sikert aratott. Ha a must nem elég édes, pici cukrot tehetünk bele. Hamar elkészül

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: edicske


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt rák » Borban párolt csirke » Joghurtos párolt csirke » Párolt füge
» Párolt káposzta » Párolt karalábé » Párolt gomba » Párolt tőkehal spenótágyon
» Párolt vadkacsa » Párolt tengeri hal. » Párolt lilakáposzta » Párolt rizs zöldségekkel
» Tejfölben párolt tojás » Párolt alma (Update1) » Avasi sertéskaraj. » Párolt felsőcomb filé


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.