Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 szál véres
2 szál májas hurka
2 szál nyers kolbász
1 szál lángolt kolbász
zsír,
fokhagyma,


Elkészítés:
A hurkát, kolbászt megmosom, a hurkákat fél órára langyos vízbe áztatom. Közben sóban megtörök 2-3 gerezd fokhagymát, és belekeverem 1 dl vízbe.
Kizsírozott tepsibe fektetem a hurkát, kolbászt, vékony hústűvel megszurkálom, tetejüket is megzsírozom. Aláöntöm a fokhagymás vizet, előmelegített sütőben, de a legkisebb fokozaton sütöm, amíg megpirul. Kb. 5 percenként megforgatom és megszurkálom.

Tanácsok:
Kiskocka krumplival és párolt káposztával vagy párolt savanyúkáposztával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Disznótoros zsír nélkül » Disznótoros káposzta. » Disznótoros kenyérben » Disznótoros orjaleves
» Disznótoros májleves » Toroskáposzta egyszerűen » Karajtekercs 2 » Aszaltszilvás bárányragu
» Csülköspacal » Pusztapörkölt » Karaj besamelmártással » Csurgói sertésszelet
» Pecsenye jóasszony módon » Mézes-narancsos csirkecomb » Kacsasült szőlővel » Fokhagymás hátszín


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.