Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros kenyérben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 májashurka,
1 véreshurka,
1 sült kolbász,
1/2 kg liszt,
2 dkg élesztő,
1 kanál olaj,
1 mokkáskanál só,
2 kiskanál cukor,
1 dl tej,
2 dl víz.

Elkészítés:
A disznótórost tetszőleges módon elkészítem és félreteszem.
A tejet meglangyosítom és beleteszem az élesztőt és a cukrot.
Mikor felfutott, összekeverem a liszttel, a sóval és az olajjal.
Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom.
Belecsomagolom az előre elkészített disznóságokat és további 20 percig kelesztem.
A tetejére lyukakat csinálok (hogy szét ne vesse az elpárolgó gőz) és forró sütőben szép pirosra sütöm.
Forrón tálalom.

Nagyon elegáns vendégváró étel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Disznótoros káposzta. » Disznótoros orjaleves » Disznótoros májleves » Disznótoros
» Disznótoros zsír nélkül » Kenyérben sült sonka » Fokhagymás tarja » Húsos rakott karfiol
» Gombás rakott karaj » Erzsi csirkemelle » Borzas csirkemellfilé » Hawaii csirkemell
» Csirke francia módra » Cigánypecsenye roston » Fóliában sült karaj » Lecsós csirke kuszkusszal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.