Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fázós fasírt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykahús,
2 fej hagyma (ha lehet fehér),
pirospaprika,
só,
fehérbors,
majoranna,
oregano,
bacon szalonna,
sütéshez olaj.

Elkészítés:
A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítõkkel összegyúrjuk.
Apró pogácsa formákat gyúrunk belõle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük. Fogpiszkálóval a szalonnacsíkokat összetûzzük, hogy sütéskor egybe maradjanak.
Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük,hogy a szalonna piros és ropogós legyen.
Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt másképpen » Borsikafüves fasírt » DiétásTökfasírt » Különleges fasírtok
» Zabpehely fasírt » Baconbe tekert fasírt » Fasírt másképp » Csicsóka fasírt
» Sajtos cukkinifasírt » Szegényfasírt » Brokkolifasírt » Töltött fasírt
» Gombás-Husos Fasirt » Zsemlefasírt » Kölesfasírt (4 adag) » Zöldségesfasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.