Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fázós fasírt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykahús,
2 fej hagyma (ha lehet fehér),
pirospaprika,
só,
fehérbors,
majoranna,
oregano,
bacon szalonna,
sütéshez olaj.

Elkészítés:
A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítõkkel összegyúrjuk.
Apró pogácsa formákat gyúrunk belõle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük. Fogpiszkálóval a szalonnacsíkokat összetûzzük, hogy sütéskor egybe maradjanak.
Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük,hogy a szalonna piros és ropogós legyen.
Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos fasírt » Almás csirkefasírt » Zsemlefasírt » Zabpehely fasírt
» Krumplis gombafasírt » Zöldséges "fasírt" » Karfiolfasírt » Szegényfasírt
» Fasírt különlegesen » Burgonyás sajtos fasírt » Zöldségfasírt szójával » Patiszon fasírt
» Friss zöldséges fasírt » Pulykafasirt diétás » Amerikai fasírt » Brokkoli fasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.