Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fogas borhabbal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg fogasfilé
2 csokor zöldhagyma
2 dl száraz fehérbor
1 citrom leve
5 dkg vaj
só, bors

Elkészítés:
A fogasfilét 4 szeletre vágjuk, megsózzuk. 3 dkg vajat megforrósítunk, s megsütjük benne a halszeleteket.
A maradék vajon üvegesre pároljuk a karikákra vágott zöldhagymát, amit sóval, borssal ízesítünk.
Habüstben kikeverjük a tojássárgáját a fehérborral. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, s gőz fölött habosra keverjük.
A halat leöntjük a mártással és a párolt hagymával körítjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszervajas fogas nyárson » Diós fogas » Fogasfilé bakonyi módra » Diós puding borhabbal
» Aranygaluska borhabbal » Jambalaya » Egyszerű tonhalas sushi » Busafilé
» Töltött hal Karcsi módra » Csukapörkölt. » Sült ikra » Amurpaprikás
» Morzsás lazaccsíkok » Alufóliában sült lazac » Lazac roston » Hal lecsósan


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.