Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fogas borhabbal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg fogasfilé
2 csokor zöldhagyma
2 dl száraz fehérbor
1 citrom leve
5 dkg vaj
só, bors

Elkészítés:
A fogasfilét 4 szeletre vágjuk, megsózzuk. 3 dkg vajat megforrósítunk, s megsütjük benne a halszeleteket.
A maradék vajon üvegesre pároljuk a karikákra vágott zöldhagymát, amit sóval, borssal ízesítünk.
Habüstben kikeverjük a tojássárgáját a fehérborral. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, s gőz fölött habosra keverjük.
A halat leöntjük a mártással és a párolt hagymával körítjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós puding borhabbal » Aranygaluska borhabbal » Fogasfilé bakonyi módra » Fűszervajas fogas nyárson
» Diós fogas » Töltött tok » Ponty oroszosan » Tintahalragu
» Gombás harcsapaprikás » Heringsaláta káposztával » Kakukkfüves ponty » Tengeri frittata
» Alufóliában sült lazac » Kapros harcsapaprikás » Rák tojásmártásban » Fóliába tekert hal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.