Tutireceptek.hu fejléc

Fojtott hús tarjából /egyszerű, de finom/ recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tarja
4-5 fej vöröshagyma (ennyi biztos kell)
1-1,5 kg krumpli

bors

Elkészítés:
A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a borssal ne spóroljunk (ha úgy érzed, elég akkor még szórj rá nyugodtan). A megpucolt krumplit és a vöröshagymát karikára vágjuk.

Az összetevőket egy kizsírozott / én vajat használtam / jénaiba soronként bepakoljuk, krumpli, hús, hagyma, ezt folytatjuk, a végén krumplival zárunk. A krumplit is sózzuk, borsozzuk, vagy a só helyett egy kis ételízesítőt is szórhatunk, majd öntsünk rá 1-1,5 dl vizet, rakjuk sütőbe. Lefedve süssük 50-60 percig, majd a jénai tetejét levéve pirítsuk pirosra a tetejét.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rúd /egyszerűen/ » Fojtott-hús » Almás pite /nagyon finom/! » Pizzatészta /nagyon finom/
» Fojtott hús tarjából » Fojtott csirke » Pergős Rizs /egyszerűen/ » Cigánypecsenye tarjából
» Piskótatészta/Egyszerűen » Rakott mustáros hús » Csirkemell sonka másként » Karaj sütve
» Mustáros szelet hagymával » Császárnő csirkéje » Csirke mandulás bundában » Panírozott libamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.