Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Császárnő csirkéje recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 db csírkecomb
1 dl olaj
2 szál újhagyma
1 kk örölt gyömbér
2 dl szójaszósz
2 cl vermut,
2 dl húslé (v, 1 húsleves kocka)
1 EK cukor
15 dkg zölborsó


Elkészítés:
Az olajat forrositjuk meg, tegyük bele a hagymát,
és a gyömbért. Fonnyasszuk meg, adjuk hozzá a csirkét és süssük barnára. Öntsük le a vermuttal, és a húslével sózzuk,és a szojával, fedő alatt puhára pároljuk, Majd hozzá adjuk a zöldborsót, levét párologtassuk el rövidre és tálaljuk rizzsel.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ínyenc paprikás csirke » Betyárhús nyárson » Finom csirkemellfilé sonkában » Rántott disznótöke
» Zöldséggel párolt hússzeletek » Sörben párolt csirkemell » Elzászi töltött dagadó » Velős hurka
» Karaj sütve » Sajtos pulykamell » Szűzpecsenye pikáns mártással » Borjújava dubarry-módra
» Marhalábszár pörkölt » Sajtos-tejszínes kotlett » Tejszínes csirkemell II. » Hévizi tekercs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.