Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Panírozott libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 libamell,
7 dkg margarin,
1 db tojás,
1 evőkanál liszt,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst kicsontozom, négy részre osztom, ellapítom és fűszerezem.
Lisztbe, felvert, tojásba és zsemlemorzsába mártom, majd a margarinban mindkét oldalát szép pirosra sütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros libamell » Töltött libamell » Gyömbéres libamell » Libamell sütőtökpürével
» Fokhagymás vadlibamell » Libamell párolt szilvával » Libamell vagdalt » Baconos fasírt
» Sütőtökös tejszínes csirke » Chilis csirkemell » Diós fasírozott » Gyors aprópecsenye
» Magyaróvári szelet » Tejszínes pulykaragu » Sertésborda tanya módra » Debreceni tokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.