Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás ízesítő recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg fokhagyma
ecet

cukor viz
szalícil

Elkészítés:
A fokhagymára tegyünk egy kis vágó deszkát és nyonjuk meg szétesik gyorssabban tudjuk pucolni,
a szép cikkeket külön rakjuk amelyik megnyomodott
külön annyi ecetes levet készitsünk amennyi ép ellepi majd a szépcikkeket belerakjuk egy üvegbe
ha van egypár szem mustármagot 1-2 babérlevelet is dobjatunk bele. Le zárjuk 2 hétmulva fogyaszthatjuk minde féle sültekhez vagy szendvicsekre nagyon fincsi.


A törött cikkeket vagy húsdarálon agy /KUTTER/ apritógéppel egy evőkanál vizzel péppényomjuk egy evőkanál sót elkavarunk benne és müanyag dobozkába betesszük a mélyhűtőbe. nagyon sokáig eláll és nem bosszankodunk, hogy kifujta magát a fokhagymánk. Minden ételbe használható.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csülökfalatkák » Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymás-joghurtos öntet » Fokhagymás csirkecomb
» Fokhagymás csirkecsíkok » Fokhagymaszósz » Fokhagymás rántott hús » Fokhagymás pácolt hús
» Fokhagymás csirkeleves » Fokhagymás marhapörkölt » Fokhagymás sertésszelet » Brokkoli fokhagymás vajban
» Fokhagymás tejfölös tészta » Fokhagymás spagettisaláta » Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás sült burgonya


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.