Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás szendvicskrém juhsajttal recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 fej fokhagyma
2 teáskanál olívaolaj
10 dkg dióbél
2 paradicsom
5 bazsalikomlevél
20 dkg juhtúró
10 dkg natúr Krémsajt
evőkanál tejszín, só

Elkészítés:
A fokhagymafejek hegyét a végétől kb. 1 cm-nyíre felvágjuk, az olívaolajt a vágott felületre csöpögtetjük, a fokhagymát a vágott felületével fölfelé alufóliába burkoljuk, majd a 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Kicsomagoljuk, hagyjuk kihűlni és a puha belsejét, kinyomjuk. A paradicsomot forrásban lévő vízbe mártjuk, a héját lehúzzuk, a húsát félbevágjuk, kimagozzuk, és finomra vágjuk. A dióbelet szárazon megpirítjuk, durvára daraboljuk.
A bazsalikomleveleket megmossuk, leitatjuk, finomra vágjuk. A sajtot a fokhagymával és a tejszínnel együtt összeturmixoljuk, hozzáadjuk a diót, a paradicsomot és a bazsalikomot, ha szükséges, megsózzuk. Mindenféle kenyérrel finom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rák » Fokhagymás kapros krémsajt » Libamájas szendvicskrém » Fincsi szendvicskrém
» Fokhagymás máj » Fokhagymás rakott csirke » Fokhagymás karaj » Szendvicskrém
» Fokhagymás amúr » Fokhagymás cukkíni » Sajtos-túrós szendvicskrém » Fokhagymás tejfölös kifli
» Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás sült máj » Fokhagymás csirkeleves » Fokhagymás karaj II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.