Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt pulykamellsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:

4 szemályre:
500 g főtt,füstölt pulykamell, 800 g póréhagyma, 1 db citrom leve, só, bors, cukor, 50 ml citromos olívaolaj, pár csepp balzsamecet.

Elkészítés:


A póréhagymát megtisztítjuk és ferdén felszeleteljük. Sós forrásban lévő vízbe tesszük 3 percre, hidegvizbe lehűtjük, leszürjük és lecsepegtetjük. A füstölt pulykamellet felszeleteljük, majd 2 centiméteres csíkokra vágjuk. Összekeverjük az olajat, balzsamecetet, cukrot, borsot és a citromlevet. Salátástálban lazán összeforgatjuk a húst a póréhagymát és az öntettet, lefedjük és a hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Anita123

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finn füstölt halleves » Erdélyi füstölt kolbász » Diós pulykamellsaláta » Füstölt halsaláta
» Füstöltsajtos pogi » Bableves füstölt csülökkel » Füstölt sajtos penne » Füstölt sajtos leves
» Füstöltsajtos croissant » Füstölt halas rösti » Füstölthús leves » Füstöltsajtos csirkemell
» Füstölt sajtos sztrapacska » Bácskai füstölt spagetti » Rakott hús füstöltsajttal » Füstöltsajt leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.