Tutireceptek.hu fejléc

Ganca recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
tej
búzadara
cukor
csipet só
zsemlemorzsa
kevés olaj

Elkészítés:
A tejből, búzadarából és cukorból tejbegrízt készítünk, hagyjuk kihülni és megdermedni. Az a lényeg, h szilárd legyen, de ne legyen túl "száraz". Ez után a zsemlemorzsát megpirítjuk kevés cukorral. Evőkanállal kiszaggatunk kis nudlikat a tejbegrízből, és megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd cukorral, lekvárral tálaljuk.

Tanácsok:
Hidegen melegen egyaránt nagyon finom:)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: kicsikezseni


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagyományos ganca » Burgonya ganca » Ganca (sós étel) » Kölesganca
» Habos-almás sütemény » Fahéjas puding » Csörögefánk 2 » Édesburgonya fánk (vegan)
» Diós, mákos hókifli » Hamis Raffaello » Szilvás morzsás » Kukorica lepény
» Epres-Tejszínes Túrótorta » Kavart mákos » Tejszínes csokoládé torta » Epres kókusztekercs


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.