Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Garnélás falatok recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 kifli
2 doboz garnélarákkonzerv
20 dkg krémsajt
5 dkg vaj
1 evőkanál citromlé
1 csokor kapor
só, őrölt fehér bors

Elkészítés:
A rákkonzervet lecsöpögtetjük, néhány szép rákocskát félreteszünk, a többit összetörjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, a vajat, a citromlevet és pépesítjük, (turmixoljuk). Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük, végül belekeverjük a kapor felét fölaprítva. A kifliket fölkarikázzuk és a garnélarákos sajtkrémet vastagon, rákenjük (még mutatósabb, ha nyomózsákba töltjük a krémet és a kiflikarikákra rózsát nyomunk belőle). A tetejét egy-egy rákocskával és egy-egy kapor-ágacskával díszítjük. Kaviáros és szardíniás falatok társaságában kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kéksajtos-diós falatok » Ropogós csirkemellfalatok » Spagetti garnélás raguval » Téliszalámis falatok
» Ausztrál garnélasaláta » Azték csirkefalatok » Garnélás szendvics » Chorizo falatok
» Bundás falatok » Szezámos csirkefalatok » Füredi finom falatok » Rakott falatok tejföllel
» Sajtos csirkemell falatok » Boros borjúfalatok » Tepsis négyévszak falatok » Kaviáros falatok


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.