Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-gombás húsfalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
60 dkg sertéscomb(lehet pulykamellből is)
kevés vaj
só,bors
2 dl tejföl
1 db leveskockából leves
1 ek. liszt
1 fej hagyma

Elkészítés:
A húsból kis szeleteket vágunk, és húsklopfolóval kicsit kiveregetjük. Sózzuk-borsozzuk, majd kevés forró vajon hírtelen átsütjük őket. Tánnyérra szedjük a hússzeleteket, és amegmaradt vajban először az apróra vágott hagymát dinszteljük meg, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát is. Amikor zsírjára sül, megszórjuk a liszttel, kicsit még tovább kevergetjük, majd behabarjuk a levesben elkevert tejföllel. Beletesszük a hússzeleteket és jól összeforraljuk. A végén megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Nokedlivel az igazi!


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-gombás ponty » Sajtos húsfalatok » Tejszínes-sajtos pecsenye » Mézes csirkemell
» Vadas csirke » Pulykaragu » Lecsós-szelet » Fűszeres sertésborda
» Tanyasi sistergős » Mézes mustáros hús » Pulykaburger » Natúr szelet újkrumplival
» Sörben sült pulykacomb » Borsos csirkecomb » Sörben sült husi » Tavaszi párolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.