Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-gombás húsfalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
60 dkg sertéscomb(lehet pulykamellből is)
kevés vaj
só,bors
2 dl tejföl
1 db leveskockából leves
1 ek. liszt
1 fej hagyma

Elkészítés:
A húsból kis szeleteket vágunk, és húsklopfolóval kicsit kiveregetjük. Sózzuk-borsozzuk, majd kevés forró vajon hírtelen átsütjük őket. Tánnyérra szedjük a hússzeleteket, és amegmaradt vajban először az apróra vágott hagymát dinszteljük meg, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát is. Amikor zsírjára sül, megszórjuk a liszttel, kicsit még tovább kevergetjük, majd behabarjuk a levesben elkevert tejföllel. Beletesszük a hússzeleteket és jól összeforraljuk. A végén megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Nokedlivel az igazi!


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos húsfalatok » Tejfölös-gombás ponty » Pacal, ahogy én készítem » Banános-baconos csirkemell
» Édes csirke másképp » Egzotikus pulykarolád » Mustáros csirkecomb » Spanyol báránycomb
» Stroganoff » Bajor csülök » Gyros csirke hússal » Csirkemell sajttal
» Gyors sajtos csirkemell » Boros házinyúl » Fokhagymás rántott hús » Csirkemell á la Stik


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.