Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-gombás húsfalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
60 dkg sertéscomb(lehet pulykamellből is)
kevés vaj
só,bors
2 dl tejföl
1 db leveskockából leves
1 ek. liszt
1 fej hagyma

Elkészítés:
A húsból kis szeleteket vágunk, és húsklopfolóval kicsit kiveregetjük. Sózzuk-borsozzuk, majd kevés forró vajon hírtelen átsütjük őket. Tánnyérra szedjük a hússzeleteket, és amegmaradt vajban először az apróra vágott hagymát dinszteljük meg, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát is. Amikor zsírjára sül, megszórjuk a liszttel, kicsit még tovább kevergetjük, majd behabarjuk a levesben elkevert tejföllel. Beletesszük a hússzeleteket és jól összeforraljuk. A végén megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Nokedlivel az igazi!


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos húsfalatok » Tejfölös-gombás ponty » Tepsis csülök székelyesen » Vacsora HotPanban
» Csikós-tokány1 » Mandulás csirkemell » Pandúrleves » Zöldséges csirkebatyu
» Édes csirkemell » Ünnepi libasült » Hamis tortilla csirkével » Fokhagymás-mustáros tarja
» Polip olívaolajban sütve » Sóban sült csirke 2. » Parmezános csirkemell 1. » Csirkés masnitészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.