Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spárgás pecsenyefalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj,
60 dkg spárga,
5 dkg vaj,
8 szelet piritott kenyér,
1 ek.liszt,
1 dl tejföl,
só,
bors,
petrezselyenzöld.

Elkészítés:
a húst kiklopfolom,sózon és borsozom és forró vajon mindkét oldalon megsütöm.
A kenyér szeleteket szárazom megpiritom.A spárgát 2 cm-s darabokra vágva sós enyhén cukros vizben megfözőm,majd leszüröm.A lét félre rakom.A vajban megpiritom a lisztett,felengedem annyi fözőlével,hogy sűrű mártás legyen belőle.Kicsit forralom és hozzá keverem a tejfölt és a sót.Jó alaposan kikeverem.Kivajazott jénai tálra rakom a piritott kenyeret,erre rakom a kisütött húst,a lecsöpögtetett spárgát.A legvégén leöntöm a mártással.10-15 percig sütöm.180-190 fokon.Petrezselyemmel díszítve tálalom.

Tanácsok:
mivel kenyér alapon van a hús,igy csak valamilyen könnyű saláta való mellé.Gyorsan kész van!!

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: ibolya58


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgás-mustáros marhasült » Spárgás-sajtos frittata » Spárgasaláta tojással » Spárgás csirke
» Spárgás melegszendvics » Tejszínes spárgás hal » Spárgás risotto » Spárgás frittata
» Spárgás cukkinisaláta » Spárgás sertésmáj » Meleg spárgasaláta » Cukkinis-spárgás spagetti
» Spárgás-lazacos fusilli » Bassói aprópecsenye » Gombás csirkevagdalt » Belgrádi tojás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.