Tutireceptek.hu fejléc

Halfalatok joghurtdippel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 dl joghurt, mustár, só. bors, kapor,
20 dkg sovány tengeri halfilé, 1 teáskanál olaj,
2 szem kis főtt burgonya

Elkészítés:
2 dl joghurtot kikeverünk mustárral, sóval, apróra vágott kaporral. 20 dkg sovány tengeri halfilét kockákra vágunk. Sózzuk, borsoszzuk és teflonserpenyőben, 1 teáskanál olajon hirtelen megdütjük. A halfalatokat a joghurtdipbe mártogatjuk, hozzá 2 kis főtt burgonyát fogyasztunk.

Tanácsok:
Fogyókúrás vacsorának is tökéletes, főleg akkor, ha az ebédünk zőldfűszeres burgonyasaláta volt.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fekete kagyló almaborban » Ponty variáció » Folyami rák harcsával » Lazac gyorsan
» Egyszerű tonhalas sushi » Toszkán saláta » Svéd heringsaláta » Megyeri halfilé
» Harcsapaprikás másként » Citromos mandulás hal » Roston sült lazac » Kapros harcsapaprikás
» Vadlazac ragu » Tonhal parmezánnal » Töltött hal Karcsi módra » Fokhagymás tengeri halfilé 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.