Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halfalatok joghurtdippel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 dl joghurt, mustár, só. bors, kapor,
20 dkg sovány tengeri halfilé, 1 teáskanál olaj,
2 szem kis főtt burgonya

Elkészítés:
2 dl joghurtot kikeverünk mustárral, sóval, apróra vágott kaporral. 20 dkg sovány tengeri halfilét kockákra vágunk. Sózzuk, borsoszzuk és teflonserpenyőben, 1 teáskanál olajon hirtelen megdütjük. A halfalatokat a joghurtdipbe mártogatjuk, hozzá 2 kis főtt burgonyát fogyasztunk.

Tanácsok:
Fogyókúrás vacsorának is tökéletes, főleg akkor, ha az ebédünk zőldfűszeres burgonyasaláta volt.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol módra sült homár » Tonhal saláta fogyókúrázóknak » Ecetes hal » Fogas borhabbal
» Dióbundában sült ponty » Gombás halfilé » Rántott harcsa » Majonézes tonhal
» Rakott brokkolis hal » Gombás haltál » Mustáros kéregben sült hal » Almás olajoshal saláta
» Gombás hal palacsintaágyon » Faddi fokhagymás csuka » Busavagdalt » Fűszeres ágyon sült hal


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.