Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis töltött karalábé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 db karalábé (nagyságtól függően)
50 dkg darált hús
20 dkg rizs
1 közepes fej vöröshagyma

bors
ételízesítő
pirospaprika
1 csokor petrezselyem
2 dl tejföl
liszt a rántáshoz
zsiradék

Elkészítés:
A darált húst, rizst, fűszereket alaposan összekeverjük, és gombócokat formálunk.
A karalábét káposzta reszelőn lereszeljük, majd öntünk rá vizet, sót, és ételízesítőt teszünk bele. Ha felforrt beletesszük a gombócokat. Amíg fő, addig a zsiradékból és a lisztből rántást készítünk, a gombócokat mikor már puhák, kiszedjük.
A rántást simára keverjük a tejföllel, és a főzelék alapot berántjuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk, a gombócokat visszarakjuk. Egyet rottyan, és kész.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött cukkini » Töltött bundáskenyér » Töltött paprika » Hamis krumplipüré
» Almával töltött fácán » Csirkemájjal töltött tök » Spenótkrémes töltött tojás » Juhtúrós töltött tojás
» Töltött ostya II. » Baranyai töltött szűz » Zöldhagymás karalábéleves » Almás töltött virsli
» Tejfölös karalábé. » Mediterrán töltött kenyér » Erdélyi töltött csirke » Hamis tiramisu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.