Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás pogácsa recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
60 dkg gomba, 1 kis fej hagyma, só, bors, fél kg liszt, 1 tojás, zsír, zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A gombát megmosom, megtisztítom, majd apróra vágom. A hagymát apró kockákra vágom és a zsírban világosbarnára pirítom. Hozzáadom a gombát, sózom, borsozom és megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel. Erős tűzön tovább pirítom, míg a levét el nem főtte. Megszórom liszttel, hozzáadok egy tojást és a masszából pogácsákat formálok. Zsemlemorzsába forgatom és forró zsírban, vagy olajban kisütöm.


A receptet beküldte: álomka71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott hús » Rácsos-túrós pogácsa » Piritott gombás spárga » "Busó"pogácsa
» Gombás vagdalt » Gombás kínai kel » Mustáros-szezámos pogácsa » Puha sajtos pogácsa
» Sült hal gombás mártásban » Leveles töpörtyűs pogácsa » Parmezános burgonyapogácsa » Gombás ponty
» Pogácsa X » Szőlős-gombás saláta » Gombás palacsinta/tészta » Gombás sárgaborsóleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.