Tutireceptek.hu fejléc

Gombás pogácsa recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
60 dkg gomba, 1 kis fej hagyma, só, bors, fél kg liszt, 1 tojás, zsír, zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A gombát megmosom, megtisztítom, majd apróra vágom. A hagymát apró kockákra vágom és a zsírban világosbarnára pirítom. Hozzáadom a gombát, sózom, borsozom és megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel. Erős tűzön tovább pirítom, míg a levét el nem főtte. Megszórom liszttel, hozzáadok egy tojást és a masszából pogácsákat formálok. Zsemlemorzsába forgatom és forró zsírban, vagy olajban kisütöm.


A receptet beküldte: álomka71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás nyárs » Gombás-tejfölös hús » Update1 pogácsa » Szerb gombás zakuszka
» Hagymás pogácsa » Finom burgonyás pogácsa » Gombás farfalle » Marhahúsos fasírtpogácsa
» Zsúrpogácsa: olcsó, gyors » A legjobb krumplis pogácsa » Bence kedvence(pogácsa) » Gombás harcsapaprikás
» Gombás csülök » Gombás szelet sajttal » Krokett gombás karfiolból » Gombás rakott tál sütőben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.