Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos-gombás cserépedény recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg hús,
50 dkg gomba,
50 dkg bacon (kockázott),
3 pár virsli,
2 közepes fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
majoranna.

Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk, a gombát szeleteljük, a virslit és a hagymát karikázzuk, a fokhagymát áttörjük. Egy mázas cserépedényt körben kizsírozunk. Az aljára kerül a bacon, rá a hús, fűszerezzük, erre jön a hagyma, fokhagyma, gomba, rá a virsli, aztán kezdjük előről. A tetejére lehetőleg bacon kerüljön, ez lehet szeletelt is. Lefedjük, majd sütőben 180 fokon összefőzzük.

Krumplipürével tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Oldalas cserépedényben » Húsos-gombás kagylótészta » Cserépedényes » Húspác
» Kalóriaszegény fasírozott » Fasírozott zabpehellyel » Rajnai marhamáj » Gombaszószos szelet
» Csirke Fu Yung módra » Sertésragu » Vincellér máj » Gombás libamáj
» Disznóhús káposztával » Diétás vadas csirke » Tarja burgonyafelfújttal » Amszterdami húsos metélt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.