Tutireceptek.hu fejléc

Húsos-gombás cserépedény recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg hús,
50 dkg gomba,
50 dkg bacon (kockázott),
3 pár virsli,
2 közepes fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
só,
bors,
majoranna.

Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk, a gombát szeleteljük, a virslit és a hagymát karikázzuk, a fokhagymát áttörjük. Egy mázas cserépedényt körben kizsírozunk. Az aljára kerül a bacon, rá a hús, fűszerezzük, erre jön a hagyma, fokhagyma, gomba, rá a virsli, aztán kezdjük előről. A tetejére lehetőleg bacon kerüljön, ez lehet szeletelt is. Lefedjük, majd sütőben 180 fokon összefőzzük.

Krumplipürével tálaljuk.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cserépedényes » Húsos-gombás kagylótészta » Oldalas cserépedényben » SERTÉSSZELET SÜTÖTÖKKEL
» Finom sertés sült » Csirkemájas szelet » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Gombaragus karaj
» Hamis töltött libanyak » Vaszi pecsenye » Csirke vadász módon » Csirkemell bakonyiasan
» Részeg csirkemell » Neszmélyi töltött hús » Babos hús » Baromfimell gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.