Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás ponty recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 szelet tisztított ponty
20 dkg gomba
2 ek. olaj
1 mokk.k. őrölt bors
1 teásk. liszt
vágott petrezselyem
vöröshagyma
1 pohár tejföl


Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, forró olajban pirosra sütjük, majd tűzálló tálra rakjuk.
Az olajban megdinszteljük a finomra vágott hagymát, a gombát, sózzuk, borsozzuk, zsírjára pirítjuk.
Meghintjük liszttel, rászórjuk a petrezselymet.
Beletesszük a tejfölt és kb. fél dl. vízzel felforraljuk. Ráöntjük a halszeletekre, még 5 percig forraljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás cannelloni » Gombás cukkini 2 » Sonkás-gombás tészta » Gombás máj sütőben sütve
» Gombás cukkini lepény » Gombás, csirkés lasagne » Gombás rakott hús » Rókagombás csirkemell
» Gombás burgonyarolád » Gombás töltött tök » Diétás gombás husi » Gombás tarjaszeletek
» Gombás kaszinótojás » Gombás-húsos tortilla » Paradicsom gombás tojással » Gombás rakott csikemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.