Tutireceptek.hu fejléc

Gombás ponty recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 szelet tisztított ponty
20 dkg gomba
2 ek. olaj
1 mokk.k. őrölt bors
1 teásk. liszt
vágott petrezselyem
vöröshagyma
1 pohár tejföl


Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, forró olajban pirosra sütjük, majd tűzálló tálra rakjuk.
Az olajban megdinszteljük a finomra vágott hagymát, a gombát, sózzuk, borsozzuk, zsírjára pirítjuk.
Meghintjük liszttel, rászórjuk a petrezselymet.
Beletesszük a tejfölt és kb. fél dl. vízzel felforraljuk. Ráöntjük a halszeletekre, még 5 percig forraljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás korhelyleves » Sajtos ponty tepsiben » Gombás sertésragu » Gombás borjúnyelv
» Gombás juhtúrós krumpli » Kifordított gombás hús » Gombás rakott burgonya » Gombás sonkás tésztasaláta
» Gombás masni » Gombás libamáj puding » Gombás, tükörtojásos tarja » Pulykamell+gombás mártás
» Sajtos-gombás rakott hús » Gombás-almás kacsaleves » Gombás-Husos Fasirt » Szőlős-gombás saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.