Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás töltött káposzta recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg gomba
25 dkg rizs
1 tojás
3 evőkanál étolaj
Vegeta vagy Delikát
só, bors
őrölt paprika
savanyúkáposzta-levél
savanyú aprókáposzta
1 púpozott evőkanál liszt

Elkészítés:
A gombát felaprítjuk,vagy ledaráljuk.
Hozzáadjuk a rizst,tojást, az étolajat,1 púpozott kávéskanál Vegetát ,sót,borsot,paprikát.
A k.leveleket a szokásos módon megtöltjük,a fazék aljára tesszük az aprókáposztát,erre a töltelékeket,majd ismét a káposztát.
Amikor megfőtt,3 evőkanál olajjal,a liszttel,egy kiskanál p. paprikával rántást csinálunk , s ezzel sűrítjük be az ételt.


A receptet beküldte: KANÁRI


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztával sült karaj » Gombás-tejfölös pulykamell » Tárkonyos lucskoskáposzta » Gombás-paprikás rizstorta
» Tejszínes-gombás karfiol » Serpenyős káposzta I. » Karácsonyi töltött alma » Káposztás oldalas kuktában
» Savanyú káposztás borda » Töltött karfiol » Káposztás béles » Töltött karalábé
» Gombás-csirkés batyu » Sonkás-gombás rétes » Gombás savanyu tokány » Almás káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.