Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás-gombás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj
4 szelet főtt sonka
4 szelet sajt
15 dkg gomba
2 tojás
1 fej hagyma

finomra vágott petrezselyem
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát megpirítjuk.
Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba tesszük.
Az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát, amit
puhára párolunk.
A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk, majd a gombához adjuk, s addig kevergetjük, míg összeáll.
A hússzeletekre fektetünk 1-1 szelet sonkát, elosztjuk rajta a gombás tojást, befedjük 1-1 szelet sajttal.
Előmelegített sütőben a sajt megpirulásáig sütjük.

Tanácsok:
Bármilyen salátával tálalhatjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos, sült karaj » Makói karaj » Sertéskaraj hagymaszósszal » Karajcsíkok fügés raguval
» Sonkás-gombás batyu » Dunántúli vörösboros karaj » Mustban párolt karaj. » Karaj bundában
» Isztriai sertéskaraj » Rakott karalábé karajjal » Sertéskaraj gazdagon.... » Lecsós karaj
» Szójaszószos karaj » Göngyölt karaj » Sült báránykaraj » Göngyölt gombás karaj:


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.