Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás-gombás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj
4 szelet főtt sonka
4 szelet sajt
15 dkg gomba
2 tojás
1 fej hagyma

finomra vágott petrezselyem
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát megpirítjuk.
Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba tesszük.
Az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát, amit
puhára párolunk.
A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk, majd a gombához adjuk, s addig kevergetjük, míg összeáll.
A hússzeletekre fektetünk 1-1 szelet sonkát, elosztjuk rajta a gombás tojást, befedjük 1-1 szelet sajttal.
Előmelegített sütőben a sajt megpirulásáig sütjük.

Tanácsok:
Bármilyen salátával tálalhatjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-gombás rétes » Majoránnás sertéskaraj » Gombaragus karaj » Sertéskaraj pásztor módra
» Rakott karalábé karajjal » Hagymás-őszibarackos karaj » Borított karaj » Göngyölt gombás karaj:
» Rozmaringos sült karaj » Egyben sült karaj » Karaj sütve » Fűszeres kirántott karaj
» Lecsós karaj » Fóliában sült karaj » Sült báránykaraj » Gombás-sajtos karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.