Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet karaj,
1 fej vöröshagyma,
10 dkg gomba,
3 evőkanál olíva olaj,
só, bors,
majoránna,
kakukkfű.

Elkészítés:
A karaj szeleteket alaposan kiverjük, besózzuk, borsozzuk.
Félretesszük.
Közben a gombát apróra összevágjuk, a szintén apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sóval, borssal, kakukkfűvel, majoránnával fűszerezzük.
Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul.
Ezután a kivert hús szeletekre halmozzuk a gombás tölteléket.
Összetekerjük, majd összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ki ne tudjon folyni.
Ezután lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, és forró olajban közepes lángon kisütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött tojás » Töltött sertéssült » Tojással töltött karalábé » Mézes töltött karika
» Mediterrán töltött kenyér » Tojással töltött borda » Tojással töltött húslabdák » Finom karaj
» Töltött olasz tésztahajók » Töltött karaj, másképpen » Csirkével töltött gomba » Rakott kel gombával
» Töltött cékla » Fokhagymás karaj » Rántott karaj tepsiben » Gombaragus karaj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.