Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet karaj,
1 fej vöröshagyma,
10 dkg gomba,
3 evőkanál olíva olaj,
só, bors,
majoránna,
kakukkfű.

Elkészítés:
A karaj szeleteket alaposan kiverjük, besózzuk, borsozzuk.
Félretesszük.
Közben a gombát apróra összevágjuk, a szintén apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sóval, borssal, kakukkfűvel, majoránnával fűszerezzük.
Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul.
Ezután a kivert hús szeletekre halmozzuk a gombás tölteléket.
Összetekerjük, majd összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ki ne tudjon folyni.
Ezután lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, és forró olajban közepes lángon kisütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött, rántott gomba » Tejszínes sajtos karaj » Karajcsíkok fügés raguval » Göngyölt gombás karaj:
» Gombás karaj » Töltött zöldsaláta » Barackos karaj » Mustáros karaj
» Raguleves csiperkegombával » Vecsési töltött hús » Húsvéti töltött csirkemell » Narancsos töltött keksz
» Töltött túrópalacsinta » Töltött padlizsán bundában » Töltött lángos » Sonkás-zsályás sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.