Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Görög rántott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéskaraj * tej * 5 gerezd fokhagyma * 5 dkg margarin * 2 evőkanál citromlé * 2 csomag petrezselyem

panírozáshoz: liszt * 2 tojás * zsemlemorzsa * olaj * só

Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra kiverjük,sóval és egy gerezd fokhagymával ízesített tejbe áztatjuk, és egy éjszakára a hűtőben pihentetjük. A margarinon megpároljuk a 4 gerezd fokhagymát, majd sóval, citromlével, petrezselyemmel ízesítve, 4-5 percig kevergetve, tovább pároljuk. A leszárított hússzeletek egyik oldalára kenjük a petrezselymes krémet (ez hamar megdermed), majd bepanírozzuk a húsokat. Bő olajban, erős lángon sütjük. Igen finom.


A receptet beküldte: monee1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott cékla sajtszósszal » Görög Csirke » Rántott hús paleo módon » Betyáros rántott szelet
» Rántott tofu barna rizzsel » Csirkemelles rántotta » Rántott camembert » Görögdinnye (nem diétás)
» Görög-sali kicsit másképp » Görögdinnye » Rántott szelet ananásszal » Görög rakott krumpli
» Rántott pacal » Rukkolás-baconos rántotta » Rántott karaj tepsiben » Sajtos rántott brokkoli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.