Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyalogpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kicsi sertésláb,
2 kis pár virsli,
4 nagyon vékony szelet füstölt sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evõkanál paprikakrém,
2 evõkanál ketchup,
1 teáskanál mustár,
1 mokkáskanál törött bors, só.

Elkészítés:
A megtisztított lábakat sós vízben nagyon puhára fõzöm, majd a csontok helyére egy-egy lebõrözött virslit teszek. A zúzott fokhagymát összekeverem a paprikakrémmel, a borssal, a mustárral, a ketchuppal és bekenem vele a megtöltött lábakat. Mindegyikre ráborítok egy-egy szelet sajtot és tûzálló tálra vagy tepsire téve közepesesn forró sütõben megsütöm. Saláta és burgonyaköret illik hozzá.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» olaszos gönygyölt fasirt » Cigányvajda kedvence » Göngyölt husi Zoli módra » Péter töltött káposztája
» Zöldséges pulyka » Sertésborda Paksa módra » Sörben sült csirkecombok » Jemeni birkasült
» Aszaltszilvás-sajtos pecsenye » Legegyszerűbb csirkemell » Vasi paprikás » Kefires csirkeszárny
» Húsos palacsinta » Káposztás sűlt oldalas » Csongrádi tepsis csirke » Fóliás káposztás hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.