Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyalogpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kicsi sertésláb,
2 kis pár virsli,
4 nagyon vékony szelet füstölt sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evõkanál paprikakrém,
2 evõkanál ketchup,
1 teáskanál mustár,
1 mokkáskanál törött bors, só.

Elkészítés:
A megtisztított lábakat sós vízben nagyon puhára fõzöm, majd a csontok helyére egy-egy lebõrözött virslit teszek. A zúzott fokhagymát összekeverem a paprikakrémmel, a borssal, a mustárral, a ketchuppal és bekenem vele a megtöltött lábakat. Mindegyikre ráborítok egy-egy szelet sajtot és tûzálló tálra vagy tepsire téve közepesesn forró sütõben megsütöm. Saláta és burgonyaköret illik hozzá.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» töltött pulykamell » Karalábés darálthús » Indiai csirkecombok » Byrjani csirke:
» Márványsajtos pulyka » Hagymás rostélyos » Jemeni birkasült » Tejben sült pecsenye
» Gombás csirkeszárny » Tepsis sajtos csirkemell » Vagdalt » Sertéskaraj hagymaszósszal
» fokhagymás sült karaj » Makói májszelet » Sütőben sült tejszínes csirke » Cigánypecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.