Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben sült pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

50 dkg kicsontozott sertéskaraj,
2 dkg vaj,
kakukkfű ízlés szerint,
2 dl tej (1,5 %-os),
1/3 citrom leve

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk.A vajon átsütjük sóval, és kakukkfűvel fűszerezett hússzeleteket. Ráöntjük a tejet, és a citrom kifacsart levét. Fedő alatt, kis lángon a húst puhára pároljuk. Tálalás előtt a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk, hogy csak sűrű mártás maradjon.


A receptet beküldte: Rumino

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Búbos pulykapecsenye » Szűzpecsenye töltve » Tejben sült csirkecomb » Mézes libapecsenye
» Cigánypecsenye II. » Gyalogpecsenye » Fűszeres aprópecsenye » Tejszínes-sajtos pecsenye
» Szárnyas aprópecsenye » Cukkinis pecsenye » Kímélő vasi pecsenye » Galyasági lacipecsenye 2
» Majorannás aprópecsenye » Szőlős csirkepecsenye » Almás pecsenye » Galyasági lacipecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.