Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejben sült pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

50 dkg kicsontozott sertéskaraj,
2 dkg vaj,
kakukkfű ízlés szerint,
2 dl tej (1,5 %-os),
1/3 citrom leve

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk.A vajon átsütjük sóval, és kakukkfűvel fűszerezett hússzeleteket. Ráöntjük a tejet, és a citrom kifacsart levét. Fedő alatt, kis lángon a húst puhára pároljuk. Tálalás előtt a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk, hogy csak sűrű mártás maradjon.


A receptet beküldte: Rumino

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos aprópecsenye » Kuruc pecsenye » Vadászpecsenye » Bassói aprópecsenye
» Galyasági töltött pecsenye » Herkules pecsenyéje » Bükki kaszás pecsenye » Bécsi fiákerpecsenye
» Balatoni mustos pecsenye » Nyugdijas pecsenye » Mustáros karajpecsenye » Borjúpecsenye tökraguval
» Pecsenye jóasszony módon » Bajor savanyú pecsenye » Majorannás aprópecsenye » Galyasági aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.