Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros karajszeletek recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karajszeletek
liszt

olaj
mustár
szerecsendió
őrölt bors
2 dl tejföl

Elkészítés:
A szeleteket enyhén kiklopfoljuk, a szélüket bevagdaljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk és forró olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd tányérra tesszük.
Az olaj alatt a tüzet elzárjuk, belekeverünk egy púpozott kávéskanálnyi mustárt, belereszelünk egy kevés szerecsendiót, megszórjuk késhegynyi őrölt borssal, hozzáadjuk a tejfölt és a mártást alaposan összeforraljuk, majd a hússzeleteket visszatéve a lébe forralunk egyet rajta.

Tanácsok:
Tetszőleges körettel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros zöldbab » Mustáros uborkamártás » Mustáros sertéscomb » Mustáros apróhús
» Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros hús bundában » Hagymás mustáros tarja » Mustáros csülök
» Mustáros-hagymás csirke » Tejfölös mustáros pecsenye » Mustáros csirke » Mézes, mustáros saláta
» Mustáros tarjaszeletek » Mustáros halfilé » Mustáros csirkeszárnyak » Mustáros-gombás szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.