Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicseriragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
20 dkg csicseriborsó
2 fej vöröshagyma
1 teáskanál bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
4 dl tejszín
2 evőkanál liszt


Elkészítés:
A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk.Másnap az apróra vágott hagymával a csicserivel a fűszerekkel és annyi vízzel ami ellepi kuktában feltesszük főni.Ha megpuhult a ragu levéből vegyünk ki egy keveset majd adjuk hozzá a lisztet és a tejszínt amit simára keverünk.Öntsük a csicserire és újból forraljuk fel.
Galuskával,kifőtt tésztával fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög padlizsánragu » Borsópörkölt » Zöldfűszer pác zöldségekhez » Currys krumpliragu
» Lencse krokett » Tejfölös, sajtos sült karfiol » Kocsonyázott lecsó » Gomba sütőben
» Rizses zöldséges egytál » Cukkinis tojásos rizs » Parázson sült gomba fóliában. » Lencsefasírt natúr joghurtal
» Tökös tócsni » Burgonyalabdacs » Téli vitamin 6 adag » Töltött lilahagyma


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.