Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos okroska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3/4 pohár kovászosuborkalé,
1 pohár apróra vágott főtt hús
(marha, sertés, csirke),
3/4 pohár apróra vágott főtt krumpli,
a lilahagyma apróra vágva,
3/4 pohár apróra vágott újhagyma,
1,5 darab friss kígyóuborka kockákra vágva,
1-1 ek apróra vágott kapor,
zellerzöld, petrezselyemzöld,
1 ek mustár,
fél kk őrölt feketebors,
2 keménytojás a díszítéshez.

Elkészítés:
Lé: 1 pohár kefir, 1 pohár tejföl, 1 citrom leve, só, vízzel 1,25 literre felöntve.
A hozzávalókat belekeverem a lébe, majd behűtöm. A tetejét keménytojáskarikákkal díszítem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos karfiol » Húsos derelye » Csirkehúsos vitaminsaláta » Gombás marhahúsos tészta
» Húsos melegszendvics » Sertéshúsos rizibizi » Húsos Tészta siccca módra » Húsos-spenótos burek
» Marhahúsos kuszkusz » Csirkehúsos egytál » Zöldséges-pulykahúsos pita » Húsos kínai kel-leves
» Bakonyi húsos leves » Darálthúsos zöldbab » Almás-húsos káposztatál » Húsos-tejfölös tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.