Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-húsos ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
0,5 dl olaj
2 fej hagyma
1 fej fokhagyma.
bors, majoranna, rozmaring, pirospaprika, só
1-1 piros, sárga és zöld húsú paprika
1 sárgarépa
1 fehérrépa
2 db paradicsom
1 dl sűrített paradicsom
1 kukoricakonzerv

Elkészítés:
4-5 szem kisebb burgonya
A hagymát olajon üvegesre pirítjuk, hozzádobjuk a fölcsíkozott húst. Kis pirítás után hozzáadjuk a karikára vágott répát, kukoricát, majd az apróra vágott többi zöldséget. kivéve a burgonyát, ezt csak negyedekbe vágjuk.
Felengedjük vízzel. Fűszerezzük, puhára főzzük. Tésztával tálaljuk.

Tanácsok:
Jól melegíthető, laktató fogás, és másnapra az ízek még jobban összeérnek.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-húsos nyárs » Paprikás rizses hús » Hortobágyi palacsintám » Hawannai csirkemell
» Rakottburgonya » Csírás galuska » Csirkemájas tál » Rakott húsos rizs
» Banános-szárnyas rizottó » Olcsó tonhalas paella » Tepsis sült pulykaszárny » Gombás rakott káposzta
» Töltött paprika sülfe-főve » Mustáros apróhús » Jázminteás lencse » Kakaós császármorzsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.