Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-húsos ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
0,5 dl olaj
2 fej hagyma
1 fej fokhagyma.
bors, majoranna, rozmaring, pirospaprika, só
1-1 piros, sárga és zöld húsú paprika
1 sárgarépa
1 fehérrépa
2 db paradicsom
1 dl sűrített paradicsom
1 kukoricakonzerv

Elkészítés:
4-5 szem kisebb burgonya
A hagymát olajon üvegesre pirítjuk, hozzádobjuk a fölcsíkozott húst. Kis pirítás után hozzáadjuk a karikára vágott répát, kukoricát, majd az apróra vágott többi zöldséget. kivéve a burgonyát, ezt csak negyedekbe vágjuk.
Felengedjük vízzel. Fűszerezzük, puhára főzzük. Tésztával tálaljuk.

Tanácsok:
Jól melegíthető, laktató fogás, és másnapra az ízek még jobban összeérnek.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-húsos nyárs » Krumplis tekercs » Rakott krumpli saját módra » Rakott csirkemell baconnel
» Cságógulyás 1946-ból » Palóc gulyás » Spagettis padlizsántekercs » Csirkemelles tészta
» Vargányaragu tésztával » Juhtúrós töltött tojás » Tojásos lecsó burgonyával » Hagymás bab
» Pozsonyi rizottó » Csirkés-bulgur » Dödöle sóskamártással » Hargitai rakott palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.