Tutireceptek.hu fejléc

Húsos ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kb 40 dkg hús,vékony csikokra vágva
1 nagy hagyma apró kockára vágva
1 doboz vörös bab
1 kaliforniai paprika kockára vágva
1 cs petrezselyem apróra vágva
1 evőkanál liszt
2-3 dl tejföl

bors
zsir v.olaj

Elkészítés:
A hagymát megpároljuk,rádobjuk a húst,és fehéredésig kevergetjük.Ráöntjük a bab levét,és annyi vizet ami éppen ellepi.Sózzuk,borsozzuk,ha puha a húsi beledobjuk az apró kockára vágott paprikát,babot,és behabarjuk.Utánna izesitjük,só,bors,és beledobjuk az apróra vágott petrezselymet.

Tanácsok:
Mindenféle húsból elkészithető,sertés, pulyka csirke,mindegyikkel más ize van.Tésztával a legfinomabb,de jó rizzsel is.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos rakott karfiol 2. » Galyasági apróhusos leves. » Töltött húsos kifli » Spenótos-húsos finomság
» Húsos tészta konzervből » Húsos okroska » Magyaros húsos rétes » Húsos rakott karfiol
» Húsos pite » Húsos pirog » Húsos batyu » Zöldséges-húsos ragu
» Sertéshúsos rizibizi » Füstölt húsos káposzta » Pikáns húsos palacsinta » Borjúhúsos-bableves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.