Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hússal töltött alma recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg sertéshús
1 dl tej
1,5 dkg liszt
60 dkg alma (kb. 4 db)
citromlé


Elkészítés:
A főtt vagy sült húst finomra vágjuk. Ezután a tejjel, liszttel besamelt készítünk és összekevejük a vagdalthússal. Az almát meghámozzuk, közepüket kivágjuk és néháy percig citromos vízbe tesszük. Közben a kivájt részeket is apróra összevágjuk és eldolgozzuk az elkészített húspéppel.Az almákat megtöltjük a húsos keverékkel, kikent hőálló tálba tesszük és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Készíthetjük maradék sült, vagy főtt húsból is.

Tanácsok:
Bátran lehetízesíteni a sült húst. Ha maradék főtt húsból készítjük ajánlatos fűszerkeverékkel meghinteni.

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 173 kcal
Szénhidráttartalom: 14 gramm

A receptet beküldte: lányom


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött patiszon » Káposztával töltött zsemle » Spenót darált hússal » Egyszerű töltött lángos
» Sajttal töltött fasírt » Túróval töltött paradicsom » Töltött májszeletek » Töltöttkáposzta
» Gesztenyével töltött fácán » Kolbásszal töltött karaj » Töltött vagdalt » Túróval töltött szilva
» Töltött sajtgolyó » Töltött szilva köntösben » Töltött párizsi » Töltött gombafejek II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.