Tutireceptek.hu fejléc

Hússal töltött alma recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg sertéshús
1 dl tej
1,5 dkg liszt
60 dkg alma (kb. 4 db)
citromlé


Elkészítés:
A főtt vagy sült húst finomra vágjuk. Ezután a tejjel, liszttel besamelt készítünk és összekevejük a vagdalthússal. Az almát meghámozzuk, közepüket kivágjuk és néháy percig citromos vízbe tesszük. Közben a kivájt részeket is apróra összevágjuk és eldolgozzuk az elkészített húspéppel.Az almákat megtöltjük a húsos keverékkel, kikent hőálló tálba tesszük és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Készíthetjük maradék sült, vagy főtt húsból is.

Tanácsok:
Bátran lehetízesíteni a sült húst. Ha maradék főtt húsból készítjük ajánlatos fűszerkeverékkel meghinteni.

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 173 kcal
Szénhidráttartalom: 14 gramm

A receptet beküldte: lányom


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött húsgombóc » Csirkés töltött padlizsán » Töltött kelkáposzta 2 » Túróval töltött narancs
» Töltött ananász » Fetával töltött csirkemell » Töltött alma » Gombás töltött tök
» Töltött káposzta. » Juhtúrós töltött burgonya » Töltött tök szalonnán » Töltött csirkecomb sajtal
» Pudinggal töltött kalács » Tonhallal töltött paprika » Vecsési töltött hús » Töltött sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.