Tutireceptek.hu fejléc

Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj, csirke- vagy pulykamell,
burgonya,
tojás,
liszt,
sör,
só,
bors,
fokhagyma,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A nyers burgonyát lereszeljük sajtreszelőn, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, pár kanál lisztet és kb. 1 dl sört. Mehet bele zúzott fokhagyma, só és bors is. Sűrű masszát kapunk, amibe a lisztben megforgatott hússzeleteket mártjuk, majd azonnal a közepesen forró olajban kisütjük. Ha a hús elfogyott, magában is süthető, csak kevesebb olajban.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol húsos bundában » Hal burgonyabundában » Töltött padlizsán bundában » Csirkemell karfiolbundában
» Csirke mandulás bundában » Virsli kukoricás bundában » Akácvirág bundában » Túrógombóc diós bundában
» Őszibarack bundában » Padlizsán párizsi bundában » Pulykamell magos bundában » Boros hússzeletek
» Bodzavirág bundában » Cukkini tésztabundában » Karaj bundában » Pulykamedalion bundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.