Tutireceptek.hu fejléc

Isztriai baromfinyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell,
40 dkg húsos szalonna,
40 dkg zöldbab,
80 dkg krumpli,
1 pohár tejföl,
bors,
só.

Elkészítés:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kockára vágom, sózom, borsozom és meglocsolom olajjal.
A szalonnát is hasonló kockákra vágom.
Felváltva felhúzom a nyársra és parázs felett szép pirosra sütöm.
Isztriai attól lesz, hogy mellé párolt zöldbabot, sültburgonyát pakolok és az egészet nyakonöntöm tejföllel.
Állítom, hogy így együtt nagyon finom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai sertéskaraj » Kanizsai rakott hús » Galyasági steak. » Vadas őzpecsenye
» Bolognai szósz » Görög quinoa avokádóval » Fojtott csirke » Csirkemájas csirketokány
» Zsiványpecsenye » Krinolin gulyás » Pikáns sült sonka » Hússzeletek bakonyi módra
» Rántott csirkeszív » Fatányéros » Hamis vadas csirkemell » Részeges malacsült


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.