Tutireceptek.hu fejléc

Kagylótészta csirkehússal és gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg kagylótészta
30 dkg főtt csirkehús
20 dkg gomba
15 dkg mirelit zöldborsó
1 ek. reszelt parmezán sajt
1 ek. zsemlemorzsa
5 dl tej
5 dkg liszt
5 dkg vaj
5 dkg reszelt Parmezán
őrölt szerecsendió, só

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük. A csirkehúst felkockázzuk. A gombát vastag szeletekre vágjuk. Majd kevés vajon a zöldborsóval együtt megpároljuk. Keverjünk össze az 1 evőkanálnyi reszelt parmezán sajtot és zsemlemorzsát. Majd a vajon megpirítjuk a lisztet, felengedjük a tejjel, sűrűre összefőzzük. Sóval, szerecsendióval ízesítjük. Belekeverjük a reszelt sajtot is. A tésztához keverjük hozzá a csirkehúst, a zöldségeket és a sajtos mártást. Kivajazott tűzálló tálba rakjuk, tetejét megszórjuk a sajtos zsemlemorzsával és előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük 200 fokon.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött burgonya » Sertésmáj gombával » Gombával töltött kellevél » Padlizsánragu gombával
» Tepsis virsli gombával » Párolt káposzta gombával » Padlizsán gombával sütve » Korhelyleves gombával
» Rakott kel gombával » Gombával töltött tojás » Bársonyos csirke gombával » Tonhalas kagylótészta
» Almaszósz csirkehússal » Gombával töltött cékla » Csirkehússaláta metélttel » Tepsis csirkemell gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.