Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánragu gombával recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 db közepes nagyságú padlizsán
15 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
olivaolaj
szójaszósz
bors

Elkészítés:
A megtisztított hozzávalókat felszeleteled és egy nagy serpenyőbe vagy lábasba teszed. Meglocsolod olivaolajjal, szójaszósszal, megszórod egy kis borssal. Fedő alatt, lassú tűzön, néha megkevergetve összepárolod.

Tanácsok:
Ha nem elég sós, tálaláskor még meg lehet locsolni szójaszósszal. Legjobb a KIKKOMAN japán szójaszósz. Eheted bármilyen körettel (rizs, burgonya, hajdina, stb.), vagy friss kenyérrel, amivel jólesik. Hamar elkészül, a párolási idő kb. 10-15 perc. A padlizsánt nem kell meghámozni, héjastól szeleteld vékony karikára! Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Regus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánragu kuszkusszal » Zúzaragu gombával » Sertésmáj gombával » Göngyölt sonka gombával
» Párolt káposzta gombával » Bársonyos csirke gombával » Gombával töltött karaj » Gombával rakott krumpli
» Gombával töltött krumpli » Lencsesaláta gombával » Gulyásleves gombával. » Masnitészta gombával
» Raguleves csiperkegombával » Gombával rakott karalábé » Jégsaláta gombával » Görög padlizsánragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.