Tutireceptek.hu fejléc

Kajszibarackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:
2 nagy csirkemell
50 dkg kajszibarack
5 dkg vaj
2 dl húsleves
1 evőkanál liszt
cukor


Elkészítés:
A kifilézett csirkemellet vágd apró darabokra, sózd meg, vajon párold meg, majd süsd pirosra. A lisztből vajjal készíts világos rántást, add hozzá a csirkemellet, és egy kevés cukorral barnítsd meg. Öntsd fel a húslevessel, és 10 percig forrald lassú tűzön. A meghámozott barackokat vágd félbe, magozd ki, és add a csirkemellhez. Lassú tűzön forrald.

Tanácsok:
Forrón tálald, párolt rizst adj hozzá köretnek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tűzdelt Csirkemell » Thai pulyka/csirkemell » Krémsajtos csirkemell » Csirkemell lipcsei módra
» Hamis vadas csirkemell » Gyömbéres csirkemell » Finom csirkemell » Baconszalonnás csirkemell
» Áfonyalekváros csirkemell » Csirkemellsonka » Spenótos csirkemell » Csirkemell tüzdelve
» Csirkemell sajtmártással » Fetával töltött csirkemell » Csirkemelles tésztasaláta » Joghurtos csirkemell II.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.