Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kajszibarackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:
2 nagy csirkemell
50 dkg kajszibarack
5 dkg vaj
2 dl húsleves
1 evőkanál liszt
cukor


Elkészítés:
A kifilézett csirkemellet vágd apró darabokra, sózd meg, vajon párold meg, majd süsd pirosra. A lisztből vajjal készíts világos rántást, add hozzá a csirkemellet, és egy kevés cukorral barnítsd meg. Öntsd fel a húslevessel, és 10 percig forrald lassú tűzön. A meghámozott barackokat vágd félbe, magozd ki, és add a csirkemellhez. Lassú tűzön forrald.

Tanácsok:
Forrón tálald, párolt rizst adj hozzá köretnek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Török csirkemell saláta » Epres csirkemell saláta » Mandulás csirkemell » Gombakrémes csirkemell
» Fűszeres rántottcsirkemell » Chilis csirkemell csíkok » Túróval töltött csirkemell » Csirkemell sonka másként
» Csirkemell sajttal » Ropogós csirkemellfalatok » Mézes banános csirkemell » Csirkemell céklás rizzsel
» Magos csirkemellsaláta » Kapros juhtúrós csirkemell » Csirkemelles tészta » Fűszervajas csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.