Tutireceptek.hu fejléc

Patisszon kaprosan recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg apró zsenge patisszon
1 csokor kapor
4 dl borecet
4 evőkanál cukor
1 evőkanál só
üvegenként késhegynyi tartósítószer

Elkészítés:
A patisszonokat megtisztítjuk és üvegekbe rakjuk.A borecetet ugyanannyi vízzel hígítjuk cukorral sóval ízesítjük és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.Felforraljuk és azon nyomban az üvegekben lévő patisszonra öntjük.Tetejére késhegynyi tartósítószert teszünk lezárjuk és száraz dunsztba tesszük.kb 1 hónap múlva fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Patisszon lepény » Tejszines patisszon » Tojásos patisszon » Kapros patisszonfőzelék
» Töltött patisszon » Rakott patisszon » Párolt patisszon » Uborka leves kaprosan
» Sajtos rántott patisszon » Patisszonpástétom » Tökfőzelék kaprosan » Patisszonpaprikás
» Olajos paprika(Savanyúság) » Olajban eltett fokhagyma » Ropogós uborka » Kannás savanyú télire


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.