Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Patisszon kaprosan recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg apró zsenge patisszon
1 csokor kapor
4 dl borecet
4 evőkanál cukor
1 evőkanál só
üvegenként késhegynyi tartósítószer

Elkészítés:
A patisszonokat megtisztítjuk és üvegekbe rakjuk.A borecetet ugyanannyi vízzel hígítjuk cukorral sóval ízesítjük és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.Felforraljuk és azon nyomban az üvegekben lévő patisszonra öntjük.Tetejére késhegynyi tartósítószert teszünk lezárjuk és száraz dunsztba tesszük.kb 1 hónap múlva fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött patisszon » Rakott patisszon » Tökfőzelék kaprosan » Párolt patisszon
» Patisszon lepény » Tojásos patisszon » Uborka leves kaprosan » Patisszonpaprikás
» Kapros patisszonfőzelék » Sajtos rántott patisszon » Patisszonpástétom » Tejszines patisszon
» Fokhagymás ízesítő » Vegyes savanyúság télre » Savanyúság télire » Kovászos savanyú káposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.