Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol fasírt. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy fel karfiol,
kb 3.db tojás,
liszt,
só-vagy ételizesitő,
bors,
zsömlemorzsa,
olaj a sütéshez,

Elkészítés:
A karfiolt sósvizbe meg kell főzni összetörni villával a tojásokat felverve hozzáadni és anyi lisztet meg zsömlemorzsát hogy egy közepes lágy maszát kapunk amit kanállal zsömlemorzsába rakunk meg forgatjuk és el lapitjum közepes lángon pirosra sütjük

Tanácsok:
Lehet hozzá adni köretnek petrezselymes burgonyát de magába is finom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: aranka.varga@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpuffi » Karfiolkrémleves » Karfiol-brokkolipüré » Sajtos karfiol sonkával
» Karfiol-brokkoli krémleves » Gratenmártásos karfiol » Karfiol fehér mártásban » Prézlis karfiol
» Sajtos rántott karfiol » Karfiolos pulykatokány » Krémleves karfiolból » Rakott karfiol diétásan
» Rétegezett karfiolleves » Karfiolos palacsinták » Sonkás tepsis karfiol » Spenótos karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.