Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol fasírt. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy fel karfiol,
kb 3.db tojás,
liszt,
só-vagy ételizesitő,
bors,
zsömlemorzsa,
olaj a sütéshez,

Elkészítés:
A karfiolt sósvizbe meg kell főzni összetörni villával a tojásokat felverve hozzáadni és anyi lisztet meg zsömlemorzsát hogy egy közepes lágy maszát kapunk amit kanállal zsömlemorzsába rakunk meg forgatjuk és el lapitjum közepes lángon pirosra sütjük

Tanácsok:
Lehet hozzá adni köretnek petrezselymes burgonyát de magába is finom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: aranka.varga@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol saláta » Sajtos-virslis karfiol » Karfiolos-csirkés egytál » Karfiolkrokett
» Karfiolos egytálétel » Prézlis karfiol » Karfiolos krumplileves » Sonkás tepsis karfiol
» Karfiol burgonyával » Karfiolos rakottas » Sült köles karfiollal » Karfiol hústakaró alatt
» Tejszínes rakott karfiol » Karfiol krokett » Karfiolos palacsinták » Karfiolfőzelék


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.