Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol-póréhagyma püré recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
fej karfiol
1 szál póréhagyma
5 dkg vaj
1 dl tejszín
só, bors

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedem, a pórét felszeletelem kb 5 cm.es darabokra és kevés forró, sós vízben teflon lábosban puhára főzöm.Hagyom, hogy a víz teljesen elpárologjon róla, közben kevergetem.Beleteszem a vajat és a tejszínt, és botmixerrel pépesítem.

Tanácsok:
Tökéletes köret pl. krumplipüré kiváltására és nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz.

Elkészítési idő: 20 perc
Szénhidráttartalom: kevés gramm

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplis puffancs » Párolt savanyúkáposzta. » Fehérrépa püré... » Lilahagymás krumplipüré
» Szlovák tócsni » Magvas paprikahajó » Parasztkrumpli » Fokhagymás újburgonya
» Almás tepsis krumpli » Tepsis burgonya (mexikói) » Céklás zöldséges rizsköret » Sültrizs
» Zsemlés köret » Sajtos puding » Hercegnő burgonya(köret) » Sajtos sült burgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.