Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol-póréhagyma püré recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
fej karfiol
1 szál póréhagyma
5 dkg vaj
1 dl tejszín
só, bors

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedem, a pórét felszeletelem kb 5 cm.es darabokra és kevés forró, sós vízben teflon lábosban puhára főzöm.Hagyom, hogy a víz teljesen elpárologjon róla, közben kevergetem.Beleteszem a vajat és a tejszínt, és botmixerrel pépesítem.

Tanácsok:
Tökéletes köret pl. krumplipüré kiváltására és nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz.

Elkészítési idő: 20 perc
Szénhidráttartalom: kevés gramm

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült sajtos gombóc » Francia burgonya másképp » Sajtos krokett » Pikáns burgonyapüré
» Burgonyapüré(apósom módra) » Kapros újburgonya » Krumpli - töltve » Borsópüré
» Sült hagyma » Körített rizs (ic pilav) » Burgonya krokett » Töltött krumpli
» Karfiol rántva » Parasztkrumpli » Mentás zöldborsópüré » Almás rizs


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.