Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol rántva recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg karfiol,
40 dkg liszt,
2 db tojás,
12 dkg zsemlemorzsa,
só,
1/2 citrom,citromfű,
0,5 l olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük,megmossuk.
Citromlével és citromfűvel ízesített sós vízben félig puhára főzzük,leszűrjük,lecsöpögtetjük,lisztben,felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk.
Közepesen forró olajban megsütjük,a felesleges olajat papírszalvétával leitatjuk róla.

Tanácsok:
Hidegen mártásokkal előételként kínáljuk,
vagy sülteket körítünk vele.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes rakott karfiol » Kifőtthús karfiollal » Sonkás juhtúrós karfiol » Májas karfiol
» Darált hús rántva » Töltött gombafejek rántva » Zöldséges karfiolleves » Karfiolfőzelék
» Karfiolos csirkemell » Sajtos karfiolpogácsa » Szegényes rakott karfiol » Karfiolkeksz
» Húsos rakott karfiol 2. » Prézlis karfiol » Camamber sajt rántva » Húsos karfiolpúp


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.