Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposzta leves fetával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg kelkáposzta
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só, bors,
10 dkg feta/krémfehérsajt
15 dkg kesudió
8 dl hús/zöldséglé
1 dl tejszín

Elkészítés:
1. Olívaolajon pároljuk puhára a felaprított hagymát, adjuk hozzá a felkockázott kelkáposztát, pirítsuk meg a káposztát.


2. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymákat, öntsük fel a húslével. 15-20 perc alatt főzzük puhára a káposztát.


3.Adjuk hozzá a tejszínt, 10 dkg fetasajtot, turmixszoljuk simára. Sózzuk, borsozzuk. A kesudiót pirítsuk meg olajjal kikent serpenyőben.

Tanácsok:
A levest a pirított kesudióval, a maradék, morzsolt fetával kínáljuk.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Becsináltleves » Káposztás burgonyaleves » Bulgur leves gazdagon » Zsírégető leves
» Hideg spenótleves » Sültbab leves » 0 pontos Minestrone leves » Böjti paradicsomleves
» Rizses gombaleves » Vegyes püré leves gazdagon » Borleves vörösborral » Marhahúsleves gazdagon
» Amerikai sütőtökleves » Szalonnás sárgaborsóleves » Eper-krémleves » Alföldi pacalleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.