Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 piros kaliforniai paprika
50 dkg paradicsom (lehet koktélparadicsom vagy konzerv is)
1 hagyma
őrölt fehérbors
tejszín
olaj

Elkészítés:
A paprikát és paradicsomot összedarabolom, a hagymát apróra vágom, olajon 15 percig puhítom, majd felöntöm vízzel (húslevessel is lehet). Ízesítem sóval, borssal, és 20 percig főzöm. A kész levest összeturmixolom, hogy krémes állagot kapjon, majd kevés tejszínt adok hozzá. Díszítésként még kevés tejszínt kiskanállal csigavonalban a tetejére csepegtetem, és fokhagymás pirítóssal vagy olvasztott sajtos ciabatta szeletekkel tálalom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édeskömény krémleves » Bajoros sajtkrémleves » Sonkaléleves » Pikáns csirkecomb.
» Tejszínes cukkinileves » Hagyományos lebbencsleves » Thaiföldi csirkeleves » Finom frankfurti leves
» Kelkáposzta leves » Tárkonyos bárányleves » Hagymakrémleves » Galyasági gezemiceleves
» Spárga leves » Búzaleves » Gombás sonkaleves » Tarhonyás zöldborsóleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.