Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelt burgonyás pogács recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg főt burgonya
15 dkg margarin
40 dkg liszt
1 kis dobozos tejföl
1 tojás
1 tasak instant élesztő
25 dkg sajt
só, bors

Elkészítés:
A főt burgonyát áttöröm a mararinnal, hozzá keverem a tojást, a tejfölt, az élesztőt, a lisztet és végül 15 dkg sajtot. ( fűszerezem : só, bors )
Meleg helyen egy fél órát kelesztem.
Egy ujjnyi vastagságúra nyújtom kiszaggatom, megkenem tojással vagy tejföllel és megszórom a maradék sajttal.

Tanácsok:
Kép ról a naplómban 52-es bejegyzésnél :-)


A receptet beküldte: Nikó81


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sós, burgonyás kifli » Kocós pogácsa » Mártuska pogácsája » darás"pogácsa"
» Magvas pogácsa » Csóró pogácsa » Túrós pogácsa gyors » Gombás rizspogácsa
» Szívpogácsa » Zöldséges burgonyasaláta » Zsíros pogácsa » Kefíres pogácsa
» Burgonyás répás puffancs » Burgonyasaláta sütőtökkel » Mint a pogácsa » Grillezett húspogácsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.