Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Keralai sült krumpli recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya, kockázva
1 közepes vöröshagyma, szeletelve
1 teáskanál egész mustármag
1 teáskanál őrölt kurkuma
2 teáskanál őrölt chili
2 evőkanálnyi kókuszolaj


Elkészítés:
Hevítsd olajat egy serpenyőben, majd dobj bele fehér mustármagokat, pörköld egy picit.
Add hozzá a hagymát, vedd le a hőt egy picit, és dinszteld 2 percig.
Szórd a krumplit is bele, keverd jól össze. Sózd, és keverd.
Szórd meg az őrölt chilivel, a kurkumával, és keverd alaposan meg.
Önts rá egy kis vizet (kb 1 dl, de ha kell többet), fedd le és főzd, míg a krumpli megpuhul.
Emeld a hőt, önts rá egy evőkanálnyi olíva olajat, és süsd tovább 5-10 percig, mindezt azért, hogy a krumpli aranybarnára süljön, kérgesedjen.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi krumplileves » Sajtos újkrumplifőzelék » Rakott krumpli kukoricával » Krumplis burek
» Krumplis puffancs » Girll-kolbászkák - krumpli » Tepsis krumpli Ors módra » Illatos krumplisaláta
» Kolumbiai krumplileves » Húsos krumplitekercs » Krumplibaba » Besameles rakott krumpli
» Krumplifőzelék Malbe módra » Hamis krumplisaláta » Krumplilángos » Rakott krumpli szalonnával


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.