Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú krumpli leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
fél kiló burgonya
kolbász
pirospaprika
tejföl
tej
liszt
babérlevél
só, ételízesítő

Elkészítés:
A buronyát megpucolom, kockára vágom, vízbe odateszem főni a sóval és a babérlevéllel. Ha félig megfőtt beleteszem a kolbászt. Zsemleszínű rántást készítek, leveszem a gázról, ha már nem sistereg belerakok 1 kiskanál pirospaprikát, majd a tejfölt. Ha a burgonya megfőtt, szedek ki a levéből a rántásba, simára keverem és visszaöntöm. Ha fel főtt, ízesítem ha kell ételízesítővel.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: igynogy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia sajtleves » Nyers zöldségleves » Grastmas zumi (Lóhúsleves) » újévi káposzta leves
» Fokhagymás krumpli* » Savanyú krumplileves » Hokkaido tökleves » Bugonyaleves csülökkel
» Palócleves 1 » Halikraleves » Hagymás húsgombócleves » Zsírégető leves
» Karfiolkrémleves » Bagócaleves » Bácskai gombócleves » Fűszeres leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.