Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű zöldséges bableves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 evőkanál vaj
1 fej hagyma
30 dkg paradicsom
60 dkg konyhakész leveles spenót
2 doboz párolt fehérbab
20 dkg reszelt sajt
frissen őrölt bors


Elkészítés:
1. A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a megtisztított, felkarikázott hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot, együtt pirítjuk 3-4 percig, majd beletesszük a spenótot is. Alaposan összeforgatjuk, és 5 percig pároljuk.

2. Hozzáadjuk a lecsepegtetett babot, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Fedő alatt addig pároljuk, míg a spenót össze nem esik. Ha szükséges, az elpárolgott folyadékot pótoljuk.
Végül sózzuk és borsozzuk, meghintjük reszelt sajttal, majd forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Miss Angel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges sertésragu » Zöldséges kenyérpuffancsok » Zöldséges quiche » Zöldséges-gombás töltelék
» Sütőtökös bableves » Könnyű spárga leves » Zöldséges-tészta » Zöldséges Rizseshús
» Sült tarja zöldséges ágyon » Rizses-zöldséges csirke » Zöldséges rakott karaj » Zöldséges túróturmix
» A legfinomabb bableves » Zöldséges Puding » Savanyú zöldbableves » Zöldséges pulyka


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.