Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krumplis húspogácsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg főtt burgonya
50 dkg darált hús
5 dkg császárszalonna
1 nagy fej vöröshagyma
2 közepes méretű ecetes uborka
2 tojás
1 dl tej
4-5 ek liszt
Só, bors

Elkészítés:
A darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összedolgozom.

Az egészet összekeverem a tejjel, a felvert tojással és a fűszerekkel.

Annyi lisztet keverek hozzá, hogy a massza formázható legyen. A masszából nedves kézzel pogácsákat formázok és lisztbe megmártva, kiolajozott tepsibe rakom.

Tetejét is megkenem olajjal és előmelegített sütőbe mindkét oldalát megsütöm.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors krumplis fánk » Krumplis mineknevezzem » Krumplisaláta gazdagon » Gyors krumplis tészta
» Virslis-krumplis golyók » Sajtos krumplisaláta » Krumplis gánica másképp » Krumplis beigli
» Krumplis Tzatziki saláta » Sült krumplistészta » Mexikói krumplisaláta » Német krumpliskolbász
» Csirkemelles húspogácsa » Burgonyás húspogácsa » Poharas krumplis pogácsa » Fahéjas krumplis lepény


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.