Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lapcsánka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
15dkg liszt


Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk,és káposztareszelőn lereszeljük.Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és petrezselymet,kevés sót,és a liszttel alaposan összedolgozzuk.A masszából evőkanállal kis halmokat rakunk a felforrósított olajba,kissé ellapítjuk,majd mindkét oldalát pirosra sütjük.Az olajból kiemelve lecsöpögtetjük és tetejét tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Tanácsok:
Kefirrel is nagyon finom,én köretként hús mellé szoktam elkészíteni leginkább,de natúrban is megállja a helyét vacsorára.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Évi63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lapcsánka kicsit másképp » Lapcsánka tepertővel » Szalonnás lapcsánka » Lapcsánka(avagy tócsni)
» Fokhagymás-diós lapcsánka » Erdei gombás lapcsánka » Rakott lapcsánka » Tepsis burgonya 2.
» Rakott burgonya gyorsabban » Bográcsos - Pásztorleves » Bogyós rántott sajt » Csirkemáj másként
» Tárkonyos kocsonya » Camamber sajt rántva » Tojás tálon, vesével » Lacikrumpli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.