Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lapcsánka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
15dkg liszt


Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk,és káposztareszelőn lereszeljük.Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és petrezselymet,kevés sót,és a liszttel alaposan összedolgozzuk.A masszából evőkanállal kis halmokat rakunk a felforrósított olajba,kissé ellapítjuk,majd mindkét oldalát pirosra sütjük.Az olajból kiemelve lecsöpögtetjük és tetejét tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Tanácsok:
Kefirrel is nagyon finom,én köretként hús mellé szoktam elkészíteni leginkább,de natúrban is megállja a helyét vacsorára.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Évi63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás lapcsánka » Erdei gombás lapcsánka » Lapcsánka(avagy tócsni) » Lapcsánka kicsit másképp
» Lapcsánka tepertővel » Fokhagymás-diós lapcsánka » Rakott lapcsánka » Vargányaragu tésztával
» Magyaros húsos tekercs » Milánói makaróni » Szarvacska Mexikói Raguval » Zsemlemorzsás betyárgombóc
» Debreceni baboslecsó » Csirkemáj másként » Körmös pacal » Mexikói rizs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.